27/8/14

Ενημερωτική συνάντηση για συμμετοχή σε αποστολές των Γιατρών Χωρίς Σύνορα


Οι εθελοντές πεδίου των Γιατρών Χωρίς Σύνορα παρέχουν ιατρική και ανθρωπιστική βοήθεια σε πληθυσμούς που υποφέρουν από ένοπλες συρράξεις, επιδημίες, αποκλεισμό από την ιατρική φροντίδα ή έχουν πληγεί από κάποια φυσική καταστροφή.

Περίπου 3.000 διεθνείς εθελοντές ενώνουν κάθε χρόνο τις δυνάμεις τους με το τοπικό προσωπικό για να βοηθήσουν συνανθρώπους μας που κινδυνεύουν. Προσφέρουν τις επαγγελματικές τους δεξιότητες και την πρακτική τους εμπειρία σε περισσότερες από 60 χώρες. Συχνά ζουν και εργάζονται σε δύσκολες συνθήκες. Το έργο είναι σκληρό και απαιτητικό αλλά η ανταμοιβή τεράστια.

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα χρειάζονται επαγγελματίες υγείας αλλά και επαγγελματίες από άλλους τομείς που καλύπτουν θέσεις τεχνικής υποστήριξης και συντονισμού.

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα απευθύνουν πρόσκληση για την επόμενη ενημερωτική συνάντηση που διοργανώνεται κάθε μήνα στα γραφεία τους στην Αθήνα προκειμένου να ενημερωθείτε σχετικά με τις δυνατότητες συμμετοχής σας στις αποστολές τoυς, τις προϋποθέσεις, τα συγκεκριμένα επαγγελματικά προφίλ, τις συνθήκες εργασίας και διαβίωσης αλλά και τις παροχές.

Επίσης, είναι μια καλή ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά την οργάνωση και να λύσετε όλες σας τις απορίες για τον τρόπο λειτουργίας των Γιατρών Χωρίς Σύνορα.

Η επόμενη μηνιαία συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου στις 17.00 στην οδό Ξενίας 15, Τ.Κ. 115 27 (πλησίον πλ. Μαβίλη).

Για επικοινωνία: Τηλέφωνο: 210 5200500, Φαξ: 210 5200503.

Πηγή

Γιατροί Χωρίς Σύνορα