22/6/14

2o Ευρωπαϊκό Συνέδριο Φαρμακευτικής Ογκολογίας


Η Ευρωπαϊκή Εταιρεία Φαρμακευτικής Ογκολογίας (ESOP) διοργανώνει το δεύτερο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Φαρμακευτικής Ογκολογίας στην πόλη της Κρακοβίας, Πολωνίας, 26 ως τις 28 Ιουνίου 2014. Η στενή συνεργασία μεταξύ ιατρών και φαρμακοποιών στην ογκολογία είναι απαραίτητη για τη βέλτιστη φροντίδα των ασθενών.

Η ECOP 2014 προσφέρει μια τεράστια ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων και συζήτηση μεταξύ 2.500 μελών της από όλο τον κόσμο. Ο πρωταρχικός στόχος αυτής της μοναδικής ευρωπαϊκής διάσκεψης είναι να προωθεί τα υψηλότερα πρότυπα της φαρμακευτικής περίθαλψης στη διαχείριση και την υποστήριξη των ασθενών με όγκους.

Οι τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της έρευνας, της διαχείρισης των ασθενών και της πρακτικής θα παρουσιαστούν σε ομιλία διαλέξεις, επιστημονικά συμπόσια και συνεδρίες πόστερ σε δύο ξεχωριστές διαδρομές, κλινική και πρακτική. Μία πολυ-επαγγελματική, διεπιστημονική προσέγγιση στην ογκολογία θα εξασφαλίσει όχι μόνο την οικονομική χρήση των πόρων, αλλά και θα βελτιώσει σημαντικά την ασφάλεια των ασθενών.

Η συμμετοχή στο Συνέδριο παρέχει την ευκαιρία στους συνέδρους να συναντήσουν συναδέλφους από όλο τον κόσμο, να δικτυωθούν σε ένα ευχάριστο περιβάλλον και να αναπτύξουν νέες σχέσεις για τη μελλοντική συνεργασία.

Μπορείτε να μεταφορτώσετε το πρόγραμμα του Συνεδρίου στον υπολογιστή σας από ΕΔΩ.

Η επίσημη ιστοσελίδα του Συνεδρίου είναι ΕΔΩ.

Πηγή

ESOP