31/12/13

Ανασκόπηση του 2013


Όπως κάθε χρόνο είναι η ώρα να κάνουμε μια αναδρομή στο 2013 όπως το ζήσαμε μέσα από τα κείμενα της Nosfar, του ιστολόγιου της "ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ".

Τώρα που ο παλαιός χρόνος φεύγει είναι ευκαιρία να υπενθυμίσουμε ότι καθημερινά κάνουμε αποδελτίωση των κυριότερων ειδησεογραφικών πρακτορείων και ιστολογίων, τόσο μέσα από τις σελίδες τους όσο και μέσω των RSS feeds, ώστε να καταχωρήσουμε αυτές τις ειδήσεις που πιθανόν να έχουν ενδιαφέρον για τους Νοσοκομειακούς Φαρμακοποιούς.

Όλα τα κείμενα που λάβαμε μέσω email τα δημοσιεύσαμε αυτούσια και να θυμίσουμε ότι αν θέλετε τα κείμενά σας να δημοσιεύονται αυτούσια πρέπει να μας τα στέλνετε επισυναπτόμενα σε email!

Το 2013 δημοσιεύσαμε 153 αναρτήσεις από τους τομείς της Επιστήμης, των Επαγγελματικών και Συνδικαλιστικών θεμάτων, των Συνεδρίων, των Ευρωπαϊκών θεμάτων και Γενικότερου ενδιαφέροντος.

Η Nosfar με το κλείσιμο του 2013 μπαίνει στον 11ο χρόνο λειτουργίας της και αυτό οφείλεται και σε εσάς που καθημερινά στηρίζετε αυτή την προσπάθεια με τις τακτικές σας επισκέψεις!

Σας ευχαριστούμε όλους και όλες σας θερμά και σας ευχόμαστε ένα καλό, παραγωγικό και με υγεία 2014 :)

Ακολουθούν οι τίτλοι των αναρτήσεων και όπως πάντα, με επιλογή ενός τίτλου μεταφέρεστε στην αντίστοιχη ανάρτηση.

·    2013 (153 αναρτήσεις)

o   Ιανουάριος (13 αναρτήσεις)

o   Φεβρουάριος (16 αναρτήσεις)


o   Μάρτιος (7 αναρτήσεις)

o   Απρίλιος (23 αναρτήσεις)


o   Μάϊος (15 αναρτήσεις)

o   Ιούνιος (8 αναρτήσεις)

o   Ιούλιος (12 αναρτήσεις)

o   Αύγουστος (10 αναρτήσεις)

o   Σεπτέμβριος (13 αναρτήσεις)

o   Οκτώβριος (11 αναρτήσεις)

o   Νοέμβριος (12 αναρτήσεις)

o   Δεκέμβριος (13 αναρτήσεις)



Χρόνια σας πολλά!