1/10/13

Φαρμακοποιός από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Δωδεκανήσου στο Νοσοκομειακό Φαρμακείου του Νοσοκομείου Ρόδου!


Στην ιστοσελίδα Proodos.net αναρτήθηκε ή είδηση ότι o Φαρμακευτικός Σύλλογος Δωδεκανήσου θα καλύψει με Φαρμακοποιό το Νοσοκομείο της Ρόδου κάθε Τρίτη και Παρασκευή!!! Χωρίς άλλα λόγια παραθέτουμε την είδηση:

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Δωδεκανήσου κλήθηκε γι΄άλλη μια φορά να συνδράμει δίνοντας λύση σε ένα ακόμα πρόβλημα που προέκυψε στη λειτουργία του Νοσοκομείου Ρόδου.

Όπως έγινε γνωστό, συμφωνήθηκε μεταξύ του προέδρου του Συλλόγου Νίκου Φουτούλη και του διοικητή του Νοσοκομείου Βασίλη Παπανικόλα να διατεθεί φαρμακοποιός δύο φορές την εβδομάδα για να καλυφθούν οι ανάγκες του Νοσοκομείου.

Στο δελτίο τύπου που εκδόθηκε από το Φαρμακευτικό Σύλλογο Δωδεκανήσου αναφέρονται τα εξής:

«Μετά από πρόσκληση του Διοικητή του Γ. Ν. Ρόδου κ. Βασίλη Παπανικόλα, έλαβε χώρα χθες Τρίτη 24/09 στις 12:00 στο γραφείο του, συνάντηση με τον Πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Δωδ/σου κ. Νίκο Φουτούλη, και μέλη του Δ.Σ. του Φ.Σ.Δ. 

Το θέμα της συνάντησης αφορούσε τη στελέχωση του φαρμακείου του Νοσοκομείου, τις ανάγκες του οποίου εξυπηρετούσε μέχρι πρότινος οπλίτης φαρμακοποιός που προσφάτως έληξε η θητεία του. 

Ο Φ.Σ.Δ ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα, και συμφώνησε να παρέχει φαρμακοποιό κάθε Τρίτη και Παρασκευή τις ώρες 11.00 – 13.00. 

Ο Διοικητής του Γ.Ν. Ρόδου, κ. Βασίλης Παπανικόλας ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο και τα μέλη του Φ.Σ.Δ για την ικανοποίηση του αιτήματος, αλλά και για τη γενικότερη προσφορά κάθε φορά που παρουσιάζεται ανάγκη».

Πηγή

http://proodos.net/index.php/topika-nea-rodou/item/7850-xoris-farmakopoio-to-nosokomeio