17/9/13

Τροποποίηση της Απόφασης για τη συγκρότηση της Ενδεκαμελούς Επιτροπής Τιμών Φαρμάκων


Με Απόφαση του Γενικού Γραμματέα Υγείας έγινε τροποποίηση της Απόφασης για τη συγκρότηση της Ενδεκαμελούς Επιτροπής Τιμών Φαρμάκων (ΑΔΑ: ΒΛ9ΓΘ-ΡΨ7).

Η νέα σύνθεσή της να διαμορφώνεται ως εξής:
  1. Πετρίκκος Γεώργιος του Λοίζου, ΠΡΟΕΔΡΟΣ, Καθηγητής Παθολογίας Λοιμώξεων της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με αναπληρωτή τον Καραθάνο Χαράλαμπο, Φαρμακοποιό. 
  2. Αυγερινός Αντώνης, Φαρμακοποιός με αναπληρώτρια την Κανελοπούλου Ευγενία, Φαρμακοποιό. 
  3. Ευαγγελάτος Σταύρος, Προϊστάμενος της Δ/νσης Φαρμάκων και Φαρμακείων του Υπουργείου Υγείας, με αναπληρώτρια την Βάρσου Ελένη, υπάλληλο της ίδιας Δ/νσης, 
  4. Λίτσα Παναγιώτα, Φαρμακοποιός ,Προϊσταμένη της Δ/νσης Φαρμάκου του ΕΟΠΥΥ, με αναπληρώτρια την Αβαδέλου Όλγα, Φαρμακοποιό στο Νοσοκομείο Παίδων «Α. ΚΥΡΙΑΚΟΥ». 
  5. Σκούρα Γραμμάτω που υπηρετεί στη Δ/νση Ελέγχων της Γενικής Δ/νσης Φορολογικών Ελέγχων και Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων, με αναπληρώτρια την Λιοντάκη Αμαλία, που υπηρετεί στην ίδια Δ/νση 
  6. Χρυσομάλλη – Μυλωνά Δήμητρα, Προϊσταμένη Τμήματος Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης της Δ/νσης Οικογένειας του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Πρόνοιας, με αναπληρώτρια την Αργύρη Σωτηρία, Προϊσταμένη της Δ/νσης Ασφάλισης του ιδίου Υπουργείο. 
  7. Σκουρολιάκου Μαρία, Α΄ Αντιπρόεδρος του ΕΟΦ, με αναπληρωτή τον Βασιλάκη Παναγιώτη, Β΄ Αντιπρόεδρο του ΕΟΦ. 
  8. Θεοδοσιάδης Κυριάκος, Πρόεδρος Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, με αναπληρωτή τον Βάλτα Απόστολο, Α΄ Αντιπρόεδρο του ίδιου Συλλόγου. 
  9. Κεφαλάς Νικόλαος, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (Σ.Φ.Ε.Ε.), με αναπληρωτή τον Γερασόπουλο Μάρκο, μέλος Δ.Σ. του ίδιου Συνδέσμου. 
  10. Κωλέτης Πολυχρόνης-Θεόδωρος, Α΄ Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας, με αναπληρωτή τον Τρύφων Θεόδωρο, Β΄ Αντιπρόεδρο της ίδιας Ένωσης. 
  11. Γιαννακόπουλος Παύλος, Πρόεδρος της ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε., με αναπληρωτή τον Παπάζογλου Γεώργιο, Γραμματέα του Συλλόγου Αντιπροσώπων Φαρμακευτικών Ειδών. 
Κατά τα λοιπά ισχύει η αρ. ΔΥ1δ/ οικ. 35997/11-4-2011 απόφαση όπως τροποποιήθηκε μεταγενέστερα.

Πηγή

Ενημέρωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από: Τσικαλάκη Ειρήνη, Δ/ντρια Φαρμακοποιός ΕΣΥ, Νοσοκομείο "Ανδρέας Συγγρός"